16.10.2021 Helsinki Lions Diabeteskävely

Pääkaupunkiseudun diabeteskävely Töölönlahden ympäri.

Lähtöpaikka on Kansalaistorilla, mistä ohjelmallisten avajaisten jälkeen lähdetään kävelylle Töölönlahden ympäri.

Kansalaistorilla info-pisteitä ja muuta ohjelmaa ennen kävelyä ja myös kävelyn aikana. Diabetes-tietouden lisäksi teemana ympäristö - "Muuta hiilijalanjälkesi suuntaa kohti hiilikädenjälkeä. Muutetaan yhdessä maailmaa askel kerrallaan."

Matkat 1-3 km - tai enemmän oman kunnon mukaan.

Korona-info:

Tapahtumamme on ulkoilmassa, ja turvavälit on mahdollista säilyttää. Maskin käyttö siis oman harkinnan mukaan. Info-pisteissä vieraillessa on ehkä kohteliasta käyttää maskia.

Ohjelma:

klo 11.30 alkaen

Tapahtumaliivien jako

Info-pisteet

Tuttujen tapaamista ja uusien tuttavuuksien luontia

12.00 Avajaiset

- Sari Sarkomaa, kansanedustaja

- Anna-Kaisa Tuomaala, LT, Lastenendokrinologian ja lastentautien  erikoislääkäri, diabetologi

- musiikkia

- lämmittelyjumppa

n 12.30 Lähtö Töölönlahtea kiertämään

14.00 Tilaisuus päättyy